Er staan weer een aantal leuke cursussen en workshops op de agenda! Heb je vragen over een activiteit of wil je je inschrijven? Neem dan contact met me op via info@coachingbijconny.nl

Zondag 3 februari 11.30 uur – Start cursus Samen Lekker Bezig, fun training voor baas en hond. Een 8-delige cursus voor baasjes die op een leuke en ontspannen manier met hun hond bezig willen zijn. Uit verschillende takken van hondensport doen we diverse oefeningen die op ieder niveau zijn uit te voeren. Geschikt voor iedere hond en baas!

Woensdag 27 februari 10.00 uur – Cursus Puur Natuur. Een leuke 3-delige cursus voor baas en hond waarbij we met een groepje het bos in gaan en onderweg met materialen die we in de natuur tegen komen hersenwerkjes doen. Na het volgen van deze cursus kan je zelf je wandelingen een leuke extra geven.

Vrijdag 1 maart 14.00 uur (voorjaarsvakantie) –  Kinderworkshop: Een hond, wat doe je ermee?  Een leuke workshop voor kinderen waarbij ze spelenderwijs leren hoe je om kan gaan met honden. Ook voor kinderen die zelf geen hond hebben. Aan bod komen o.a. Waarom blaffen honden? Wat doe je als er een loslopende hond op je af komt? Hebben honden ook gevoel? Staan als een lantaarnpaal en het codewoord.

Donderdag 7 maart 20.00 uur – Kind en Hond, leuk of lastig? Een interactieve lezing over contact tussen honden en kinderen. Jaarlijks worden in Nederland 75.000 kinderen gebeten door een hond. Hoe kan dit en wat kunnen we er aan doen?

Vrijdag 15 maart 15.30 uur – Kindercursus Wat wil mijn hond? Een 4-delige cursus voor kinderen waarbij ze meer inzicht krijgen in het gedrag en de omgang met hun eigen hond. Waarom doet hun hond wat hij doet en hoe kunnen zij daar op reageren? Uiteraard gaat dit allemaal spelenderwijs met verschillende activiteiten.

Leave a Comment