Vindt jouw zoon of dochter het leuk om met jullie hond bezig te zijn? Dan is deze workshop in de voorjaarsvakantie iets voor jullie!

Wat gaan we doen?

We starten met een leuke funtraining voor kind en hond. Hierbij gaan we allerlei leuke oefeningen doen die de kinderen met de hond uit kunnen voeren.

Na de funtraining houden we een korte pauze waarbij er iets lekkers te eten en te drinken is voor alle aanwezigen.

Als de buikjes gevuld zijn gaan we verder met het programma. De kinderen gaan met hun hond om de beurten naar de fotoshoot. Pino van Heyningen is een professionele hondenfotograaf die een mooie foto van je zoon of dochter met jullie hond maakt.

Voor degenen die wachten tot ze aan de beurt zijn er meerdere activiteiten waar ze uit kunnen kiezen. Er zijn spellen die met de hond gedaan kunnen worden, maar ook dingen die de kinderen zonder hond kunnen doen.

Praktische informatie over de workshop

Aan deze workshop kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen. Voor iedere kind-hond combinatie moet er een volwassen begeleider bij zijn die de hond ook kent. De volwassene kan het kind ondersteunen bij de oefeningen en de hond tijdens het wachten eventueel overnemen. De minimale leeftijd voor kinderen om mee te doen is 6 jaar.

De kosten voor deze kinderworkshop zijn € 15,- per deelnemer. Dit is inclusief de training, een foto die je per mail toegestuurd krijgt en wat te eten en drinken.

Willen jullie je opgeven? Stuur dan een mail naar info@coachingbijconny.nl
Graag in de mail de gegevens van je kind en de hond vermelden. Denk aan de naam, leeftijd en eventuele bijzonderheden in het gedrag van de hond.

Leave a Comment