Marsi-Djo en haar hondje Wolf gaan samen over de hoogtesprong
Marsi_Djo en haar hondje Wolf gaan samen over de hoogtesprong

Donderdag 4 april start er weer een kindercursus. Hierbij doen kinderen oefeningen met hun hond en daarnaast leren ze over het gedrag van honden. Een aantal voorbeelden van de oefeningen die we doen zijn: zoekspelletjes, je hond mee laten lopen, parcours lopen, kind-en-hond-gym en high five. Bij de cursus ontvangen de kinderen een werkboekje. Hierin kunnen ze thuis informatie over honden lezen en leuke opdrachtjes doen, zodat ze het geleerde gelijk thuis kunnen toepassen. Ook staan er verschillende spel ideeën in om samen met de hond te doen.

Voor wie is de kindercursus geschikt?

Sera en haar hond Nuca in actie tijdens een kindercursus
Sera en haar hond Nuca in actie tijdens een kindercursus

De kindercursus is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Bij de lessen moet een volwassen begeleider bij zijn die de hond ook kent. Dit zodat de hond af en toe overgenomen kan worden van het kind. Honden kunnen meedoen vanaf de leeftijd van 6 maanden. Het belangrijkst is natuurlijk dat de kinderen het leuk vinden om met hun hond bezig te zijn! Twijfel je of de cursus iets voor jouw kind en hond is? Neem dan even contact op!

Praktische informatie

De kindercursus bestaat uit 4 lessen van 1 uur. De lessen zijn op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur op een veld in Brielle. Kosten voor de cursus zijn € 55,-

Wanneer je vragen hebt over de kindercursus, of je in wilt schrijven kan je een mail sturen naar info@coachingbijconny.nl Bellen kan ook naar 06-23759642

Leave a Comment