Wil je een cursus hondentraining volgen, maar komt dat niet uit in het weekend? Vanaf april kan je ook op dinsdagavond en donderdagavond terecht bij Hondenschool Coaching bij Conny! De cursussen voor baas en hond worden op het veld in Brielle gegeven. Wil jij graag een goed opgevoede hond en genieten van een sterke band met je hond? Dan zijn de lessen zeker wat voor jou!

Hoe de lessen gegeven worden

Naast het aanleren van de oefeningen en commando’s leer je over het gedrag van je hond en krijg je handvatten om met het gedrag om te gaan. Omdat hondentraining ook leuk hoort te zijn voor baas en hond, zijn de oefeningen afwisselend en maak ik gebruik van verschillende materialen.

De groepen zijn klein, met maximaal 5 honden, zodat ik iedereen genoeg aandacht en begeleiding kan geven. Heb je tussen de lessen van de cursus door een vraag? Dan mag je me altijd mailen of appen! Ik reageer binnen 24 uur zodat je gelijk verder aan de slag kan met je hond en niet hoeft te wachten tot de volgende les.

Planning voor de hondentraining

Donderdag 4 april start de 4-delige cursus voor kind en hond. Kinderen gaan actief aan de slag met hun hond en leren ondertussen over hondengedrag. Er zal ook een Puppyklas, Puberklas en Basis Gehoorzaamheid groep starten op de doordeweekse avonden.

In mei starten er weer nieuwe groepen op zaterdag en zondag. Voor deze lessen kan je je nu al inschrijven!

Wil je meer informatie over de hondentraining of je inschrijven? Neem dan contact op via info@coachingbijconny.nl of bel 06-23759642

Leave a Comment