Mijn naam is Conny Ouwendijk, ik ben 36 jaar en samen met mijn man, kinderen en dieren woon ik in Brielle. Zo lang ik mij kan wel ben ik gek op honden. Toen ik het ouderlijk huis verliet om te gaan samenwonen. kwam er ook snel een hond die we Gamble noemden.

Met de komst van Gamble werd mijn interesse in het gedrag en de training van honden alleen maar groter. Ik volgde cursussen om meer over honden te leren. Nu zijn we 17 jaar verder en in de tussentijd heb ik veel geleerd en gedaan. Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur en volg regelmatig cursussen en bijscholingen om mijn kennis up-to-date te houden.

Sinds februari dit jaar ben ik Hondenschool Coaching bij Conny gestart. Ik vind het geweldig om baas en hond te begeleiden en ze samen te zien groeien. Dit kan gaan over trainingsvaardigheden, maar ook over het contact dat verbeterd tot persoonlijke overwinningen (voor baas of hond) die behaald worden.

Een van de diensten die ik bied is ook kind-hond begeleiding. Het kunnen leren aan kinderen hoe ze op een leuke en veilige manier met honden kunnen gaan is een cadeautje. Om ook dit goed te kunnen doen heb ik een aanvullende opleidingen gevolgd en ben ik nu ook gediplomeerd kindercoach.

Een overzicht van mijn behaalde diploma’s.

KK1 (kynologische kennis) aan de Raad van Beheer

Kynologisch Instructeur aan O & O

Hersenwerk voor Honden aan Hersenwerk voor Honden

Hersenwerk in het bos aan Hond InZicht

Train ouder en kind met meer effect aan Dierbare Ontmoetingen

Kindercoach aan Civas