Agenda

De komende tijd staan de volgende activiteiten op de agenda. Heb je interesse in een cursus of workshop en staat deze niet op de agenda? Neem dan even contact op over de mogelijkheden. De tarieven voor alle activiteiten vind je verder op deze pagina.

Start Puppy- en Puberklas – Zaterdag 23 maart. De lessen worden in de ochtend gegeven. Voor deze groepen is nog plek vrij. Om je op te geven kan je een mail sturen naar info@coachingbijconny.nl

Start cursus voor kinderen en hun hond – Donderdag 4 april Dit is een 4-delige cursus waarbij kinderen leuke oefeningen doen met hun hond en ondertussen ook op een speelse manier leren over hondengedrag. De lessen zijn van 18.30 tot 19.30 uur.

Workshop Hersenwerk in het bos – Dinsdag 9 april 18.30 – 20.00 uur We gaan bij deze workshop met een groepje het bos in om tijdens een wandeling allerlei zoekspellen en activiteiten te doen. Hiervoor gebruiken we materialen die al in de natuur aanwezig zijn. Na het volgen van deze workshop kan je voortaan zelf je wandelingen uitbreiden met hersenwerk en spellen.

Start trainingen in de avond – 11 april Vanaf 11 gaan er ook in de avond groepen starten. Dit zal op dinsdagavond en donderdagavond zijn. Heb je interesse om op een van deze avonden een cursus te volgen? Stuur me dan een mailtje!

Tarieven

Puppycursus € 125,-

Pubercursus € 125,-

Basis Gehoorzaamheid € 125,-

Funtraining € 125,-

Privéles (45 minuten) € 45,-

Les Hersenwerk voor honden (+/- 60 minuten) € 45,-

Workshop Hersenwerk in het bos (in groep) € 22.50

Workshop Hersenwerk in het bos (privéles) € 45,-

Cursus voor kind en hond € 55,-

Vragen of inschrijven?

Heb je vragen over de cursussen of over je hond? Of wil je je inschrijven? Stuur dan een mail naar info@coachingbijconny.nl of bel 06-23759642