Basis Gehoorzaamheid is een cursus voor volwassen honden en hun baasjes. De cursus kan je volgen na de Puberklas of een soortgelijke cursus, maar het is ook mogelijk om te starten bij de Basis Gehoorzaamheid.

Als je een herplaats hond uit het asiel of buitenland hebt is deze cursus een mooie manier om je hond beter te leren kennen en te leren begeleiden. Ook als je eerder geen cursus hebt gevolgd met je hond kan je de Basis Gehoorzaamheid volgen.

Wat we tijdens de cursus Basis Gehoorzaamheid doen

Alle basis gehoorzaamheidsoefeningen als zitten, liggen, hier komen, blijven op de plaats en het negeren/accepteren van passerende honden en mensen komen aan bod. Ook het vragen en vasthouden van de aandacht van je hond is iets waar we veel mee doen. Om de lessen leuk en afwisselend te houden doen we fun oefeningen tussendoor. Ook hierbij leer je hoe je je hond kan aansturen.

Manier van lesgeven

Lessen zijn op een positieve en ontspannen manier opgezet, dwang en straf worden absoluut niet gebruikt. Honden die luisteren omdat ze dat voor jou willen doen en ze het leuk vinden om met ons bezig te zijn. Dat is toch veel leuker?! We maken gebruik van voertjes om te belonen. Is je hond niet voergericht? Dan kijken we wat voor jouw hond wel een beloning is.

Praktische informatie

De cursus Basis Gehoorzaamheid bestaat uit 8 lessen van 60 minuten. De lessen worden gegeven op een mooi veld aan de Lumeyweg in Brielle (de voormalige voetbalvelden van Wit-Rood-Wit). Bij het veld is voldoende parkeerplek aanwezig.

Wil je meer weten over de cursus of je inschrijven? Stuur dan een mail naar info@coachingbijconny.nl of bel 06-23759642.