Funtraining is een een leuke manier om met je hond bezig te zijn. Ontspanning en plezier zijn de uitgangspunten en het doel. Uit verschillende takken van hondensport doen we allerlei leuke oefeningen. Denk aan doggydance, behendigheid, balans en coördinatie enz. Hiernaast wordt er ook wel een stukje gehoorzaamheid van je hond gevraagd. Quality time voor jou en je hond dus!

DJ in actie tijdens de funtraining
DJ in actie tijdens de funtraining

Voor wie is de funtraining geschikt?

Om mee te doen aan de funtraining zijn een paar dingen belangrijk, zodat het voor iedereen plezierig en veilig blijft.

  • Je hond moet los van de lijn kunnen en de basis commando’s redelijk beheersen.
  • De hond moet fysiek uitgegroeid zijn en blessure vrij.

Verder kunnen alle typen honden meedoen met de cursus. Oefeningen worden aangepast aan de grootte en mogelijkheden van de hond, zodat honden van ieder trainingsniveau mee kunnen doen.

Als je hond de basis oefeningen nog niet goed beheerst of hij nog te jong is, kijk dan eens bij basis gehoorzaamheid.

Wijze van lesgeven

Alle lessen bij Hondenschool Coaching bij Conny worden gegeven op een ontspannen en positieve manier. We belonen het gedrag van de hond wat we willen zien met voertjes of iets anders dat de hond als beloning ervaart. Zo leert je hond het snelst en blijft het ook nog eens leuk voor hem! Er is altijd tijd en ruimte om vragen te stellen over de eerder gedane oefeningen. Het is tenslotte ook leuk om thuis verder aan de slag te gaan!Informatie over de oefeningen met de bijbehorende commando’s kan ook per mail toegezonden worden, zodat je het nog eens rustig terug kunt lezen.

Praktische informatie

De cursus funtraining bestaat uit 8 lessen van 1 uur. De lessen zijn op een mooi veld in Brielle waarbij voldoende parkeerplaats aanwezig is. Er start regelmatig een nieuwe groep, neem contact op om te vragen naar de startdatums.

Heb je vragen over de funtraining of wil je je inschrijven? Stuur een mail naar info@coachingbijconny.nl of bel 06-23759642