Wat is het?

Bij hersenwerk in het bos gaan we tijdens een wandeling allerlei leuke spelletjes doen met materialen die we onderweg in de natuur tegen komen. Hierbij gebruiken we voertjes en eventueel een speeltje wat je hond erg leuk vind. Door de verschillende structuren die er in de natuur zijn worden de zintuigen van je hond geprikkeld. Hiernaast wordt hij mentaal uitgedaagd om tussen alle andere lekkere geurtjes de voertjes te vinden.

Voor welke honden is hersenwerk in het bos geschikt?

Nelis de Bullterrier is heerlijk aan het snuffelen
Nelis de Bullterrier is heerlijk aan het snuffelen

Voor welke honden is hersenwerk in het bos?Alle honden, groot of klein, platte neus of spitse neus, kunnen meedoen aan de workshop. Omdat we een uur gaan wandelen is het wel belangrijk dat je hond dit fysiek aankan. De workshop is dus niet geschikt voor honden die nog in de groei zijn. Voor deze honden is een les Hersenwerk aan huis meer geschikt

Praktische informatie

Regelmatig organiseer ik de workshop Hersenwerk in het bos waarbij we met een groepje (maximaal 4 deelnemers) het bos in gaan. De wandeling duurt ongeveer een uur. Hierna ben je in staat om zelf je toekomstige wandelingen uit te breiden met Hersenwerk. Als je liever niet in een groepje gaat is het ook mogelijk deze workshop als een privéles te volgen. De privélessen gaan uitsluitend op afspraak.

Kyra vindt ook haar ontspanning in het bos
Kyra vindt ook haar ontspanning in het bos

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Stuur een mail naar info@coachingbijconny.nl of bel 06-23759642.