Privélessen hondentraining kunnen een uitkomst zijn als je liever niet in een groep traint of een specifiek doel hebt waar je aan wilt werken. Privélessen kunnen dus om verschillende redenen gevolgd worden. Denk aan een hond die angstig is voor bepaalde dingen, een hond die erg sterk reageert op andere honden, een hond die niet goed in zijn vel zit door een vervelende gebeurtenis of de opvoeding van je pup of herplaatser waarbij je liever 1 op 1 begeleiding hebt.

Waar vinden de privélessen plaats

De locatie voor een privéles kan wisselen. Dat hangt af van de reden waarom jullie de lessen volgen en de mogelijkheden die er zijn. De eerste les kom ik als dat mogelijk is bij jullie thuis, zodat ik een goede indruk krijg van het gedrag van de hond op zijn vertrouwde plek. We bespreken dan ook in alle rust het gedrag van de hond en hoe we gaan werken aan het doel wat we hebben afgesproken. Hierna kunnen we ook andere locaties gaan opzoeken als het trainingsveld, een winkelcentrum of de wijk waar jullie in wonen. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg.

Hoe weet ik of de lessen wat voor ons zijn?

Als je mij benaderd voor informatie over privélessen plannen we een telefonische afspraak in. Tijdens dat gesprek bespreken we de reden waarom jullie de lessen zouden willen volgen (dus eigenlijk je hulpvraag) en hoe ik jullie daarmee kan helpen. Dit is allemaal vrijblijvend en verplicht jullie tot niks. Als tijdens dit gesprek blijkt dat ik jullie niet de hulp kan bieden die nodig is, verwijs ik jullie door naar iemand die jullie mogelijk wel kan helpen.

Wil je een vrijblijvend en gratis gesprek over de mogelijkheden voor privélessen voor jou en je hond? Stuur dan een mail naar info@coachingbijconny.nl of bel 06-23759642.